Trouwauto huren?

Trouwauto huren?


Ben je op zoek naar een prachtige trouwauto? Op JouwTrouwAuto.nl vind je een compleet overzicht van de meest populaire trouwauto’s.

Wij zijn genomineerd voor de Bruids & Film award 2017

Wij zijn genomineerd voor de Bruids & Fi…


Stem op mijn foto via www.bffa.nl

H A P P Y !

H A P P Y !


adreswijziging: de Hooge Krocht 38 2201 TX Noordwijk

Levertijd huwelijksreportage drie weken.

Levertijd huwelijksreportage drie weken.


En daar ben ik best trots op. Ik streef ernaar om een huwelijksreportage  af te leveren na ongeveer drie weken. Dit lukt bijna altijd.

De Pan van Persijn

De Pan van Persijn


De Pan van Persijn, oftewel Panbos, is mijn favoriete bos locatie.  Vooral 's avonds is het licht zo mooi en is het altijd heerlijk rustig.    

Vakantie!

Vakantie!


Twee weken Portugal: Faro, Portimao & Lagos. Deze foto van mijn dochter heb ik gemaakt in Lagos. Die wil altijd wel even poseren gelukkig..

dank je wel Marco!

dank je wel Marco!


Zo blij met mijn nieuwe visitekaartjes, dat kunnen ze goed bij De Bink. Ze hebben natuurlijk ook niet zomaar de titel ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ www.bink.nl      

www.hairbyjess.nl

www.hairbyjess.nl


Na een aantal keer in de studio foto's te hebben gemaakt van het team haarstylisten onder leiding van Jessica Hoppers vandaag voor het eerst in de salon. Wat een vrolijk en origineel interieur, ik keek mijn ogen uit. 

Broers!

Broers!


Ongedwongen foto's, die meestal gemaakt worden tussendoor, zijn vaak mijn favorieten.   Ingewikkelde kapsels en kleding zijn niet nodig voor een goed resultaat. Basic t-shirts in zwart of wit doen het alijd super goed!

www.ikrij.nl

www.ikrij.nl


Wat een mooi weer vandaag om foto's te maken van deze leuke dames. Op de auto, in de auto, achter de auto, voor de auto. Deze foto is gekozen voor de advertentie in de krant. Succes!

Doe het voor Kika 2015

Doe het voor Kika 2015


Dit jaar weer foto's gemaakt voor de actie 'Doe het voor Kika' Initiatiefnemers Jean-Paul Kok & Peter Hoek zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar.  

Profielfotodagen

Profielfotodagen


Nog net voor de zomervakantie een nieuwe profielfoto? In de maand juli staan er weer een aantal profielfotodagen gepland bij JELL Fotografie.Bel of mail naar 06 – 148 138 75 of info@mariellevandelft.nl om een plekje te reserveren.

Trouwreportage in het hooi

Trouwreportage in het hooi


Wat een mooie dag om te trouwen! Vandaag mocht ik de reportage van Sjoerd & Lisette schieten. Tussen de schapen, bloeit de liefde op.

Clicksox: een tevreden klant

Clicksox: een tevreden klant


“Met een geweldig team mensen hebben we op een prachtige locatie de fotoshoot gedaan. Marielle van Delft van JELL fotografie, Hotel Vesper in Noordwijk, Gioya van Soest, Chita van Soest, Rocky Pitti, Leonard van Utrecht en Gijs Slingerland bedankt voor jullie medewerking.”

Omslag van jeugdthriller Sneeuwstorm is klaar!

Omslag van jeugdthriller Sneeuwstorm is …


Geschreven door Eva Burgers, met als covermodel haar dochter Noa van Dijk.

WEEKLY PHOTO

WEEKLY PHOTO


Strike a pose...

WEEKLY PHOTO

WEEKLY PHOTO


Broer en zus op 80x80 dibond, als verrassing voor hun 50-jarige vader.

Kleine meisjes worden groot!

Kleine meisjes worden groot!


Vandaag mocht ik Roos Judels weer fotograferen. Toen ze in 2009 geboren is, mocht ik ook al zo’n mooie foto van haar maken!

WEEKLY PHOTO

WEEKLY PHOTO


Nicolette van Dorp, van der Mijn & van Dorp staat er prachtig op voor de nieuwe website: www.vdmvd.nl

Zomerhuifje.nl staat online

Zomerhuifje.nl staat online


“Marielle liet het zonnetje in de foto’s schijnen, ook all was het maar 3 graden! De foto’s zijn super geworden. Bedankt JELL!”